Sudėtis:
28% Egiptietiški dari (baltieji sorgo)
24% Miežiai be luobelės
18% Gludinti ryžiai
10% Sortuoti kviečiai
10% Kukurūzai Popcorn
5% Grikiai
2% Geltonosios soros
1% Usnių sėklos
1% Sėmenys
1% Baltosios soros
Kodas: KP_DN
Sudėtis:
14% Dygminai
12% Egiptietiški dari (baltieji sorgai)
10% Raudonieji sorgai
10% Rapsai
8% Miežių branduoliai
8% Ryžiai
6% Linų sėmenys
5% Baltosios soros
5% Geltonosios soros
5% Grikiai
4% Kanarėlių sėklos
4% Gludinti ryžiai
3% Judra
2% Dryžuotosios saulėgražos
2% Juodosios saulėgražos
2% Lukštentos saulėgražos
Sudėtis:
14% Dygminai
12% Egiptietiški dari (baltieji sorgai)
10% Raudonieji sorgai
10% Rapsai
8% Miežių branduoliai
8% Ryžiai
6% Linų sėmenys
5% Baltosios soros
5% Geltonosios soros
5% Grikiai
4% Kanarėlių sėklos
4% Gludinti ryžiai
3% Judra
2% Dryžuotosios saulėgražos
2% Juodosios saulėgražos
2% Lukštentos saulėgražos
Sudėtis:
28% Egiptietiški dari (baltieji sorgo)
24% Miežiai be luobelės
18% Gludinti ryžiai
10% Sortuoti kviečiai
10% Kukurūzai Popcorn
5% Grikiai
2% Geltonosios soros
1% Usnių sėklos
1% Sėmenys
1% Baltosios soros
Papuliarus pašaras be kukurūzų ir kviečių turtungas sudėtimi ir dideliu kiekiu baltymų.
Sudėtis:
24% Raudonieji sorgai
18% Geltonieji kalibruoti žirniai
14% Miežiai be luobelės
7% Gludinti ryžiai
6% Egiptietiški dari (baltieji sorgai)
5% Dygminai
5% Žalieji kalibruoti žirniai
5% Žirniai (peliuškos)
3% Geltoniosios soros
3% Vikiai
3% Grikiai
2% Juodosios saulėgražos
2% Sėmenų sėklos
2% Baltosios soros
1% Rapsai
Lesalas vidutinėms papūgoms iš Kampol.
Sudėtis:
Geltonosios soros
Raudonosios soros
Baltosios soros
Avižų branduoliai
Raudonieji sorgai
Sortuoti kviečiai
Dryžuotosios saulėgražos
Baltieji sorgai
Gludinti ryžiai
Miežių branduoliai
Kanarėlių žolė
Judra
Baltosios grikių kruopos
Dygminai
Sėmenys
Dobilų sėklos
Kanapės
Kalcio karbonato mikrogranulės
Vitaminai
Dygminuose priklausomai nuo rūšies ir auginimo sąlygų, randama iki 30 riebiųjų rūgščių, kalcio, fosforo, geležies, B grupės vitaminų, vitamino K ir E. Ypač gausu linolo rūgšties (Omega-6) ir oleino rūgšties (Omega-9). Pašaruose dėl savo savybių naudojamas paukščių paruošimui varžyboms ir atsistatymui po jų. Kaip pavyzdys mišinys iš Kampol DS+, kuriame dygminų yra net 17%.
Raudonieji sorai viena iš populiariausių kultūrų visuose mišiniuose balandžiams.
Itin geras kainos ir kompazicijos santykis.
Sudėtis:
26% Geltonieji extra kukurūzai
17% Sortuoti kviečiai
14% Raudonieji sorgai
8% Miežiai be luobelės
7% Geltonieji kalibruoti žirniai
5% Dygminai
4% Egiptietiški dari (baltieji sorgai)
4% Žirniai (peliuškos)
3% Žalieji kalibruoti žirniai
3% Bordo kukurūzai
3% Grikiai
3% Juodosios saulėgražos
1% Sėmenų sėklos
1% Dryžuotosios saulėgražos
1% Rapsai
Šis mišinys skirtas optimaliai pereiti nuo veisimo prie lenktynių.
Sudėtis:
24% Geltonieji kukurūzai
15% Raudonieji sorgai
15% Sortuoti kviečiai
10% Geltonieji kalibruoti žirniai
7% Miežiai be luobelės
4% Vikiai
4% Oranžiniai kukurūzai
4% Egiptietiški dari (baltieji sorgai)
4% Dygminai
2% Geltonosios soros
2% Žirniai (peliuškos)
2% Grikiai
2% Žalieji kalibruoti žirniai
2% Juodosios saulėgražos
2% Sėmėnų sėklos
1% Dryžuotosios saulėgražos
Sudėtis:
19% Miežių branduoliai
18% Geltonieji kalibruoti kukurūzai
12% Raudonieji sorgai
10% Kviečiai
7% Balti sorgai
7% Juodosios saulėgražos
6% Geltoni žirniai
6% Žali žirniai
5% Dryžuotos saulėgražos
5% Burgundiškieji kukurūzai
3% Vikiai
1% Geltonosios soros
1% Baltosios soros
Varžybinis pašaras sportiniams balandžiams.
Sudėtis:
22% Smulkūs vengriški kukurūzai
16% Egiptietiški dari (baltieji sorgo)
10% Oranžiniai kukurūzai
10% Dygminai
7% Miežiai be luobelės
5% Popcorn kukurūzai
5% Išlukštentos saulėgražos
5% Gludinti ryžiai
5% Vikiai dviejų rūšių
3% Belukštės avižos
3% Kanapės
2% Sojos pupelės
2% Grikiai
2% Kanarėlių sėklos
1% Rapsai
1% Sėmenų sėklos
1% Esparceto sėklos
Papuliarus pašaras be kviečių.
Sudėtis:
25% Geltonieji kukurūzai
18% Raudonieji sorgai
15% Geltonieji kalibruoti žirniai
12% Miežiai be luobelės
4% Egiptietiški dari (baltieji sorgai)
4% Dygminai
4% Žalieji kalibruoti žirniai
4% Bordo kukurūzai
2% Žirniai (peliuškos)
2% Geltoniosios soros
2% Grikiai
2% Soja
2% Gludinti ryžiai
1% Juodosios saulėgražos
1% Dryžuotosios saulėgražos
1% Sėmenų sėklos
1% Baltosios soros